Новини про зірок
Подобається

Відомий шоумен Дядя Жора виступив на кастингу «Х-фактор»

28/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відомий шоумен Дядя Жора виступив на кастингу «Х-фактор»

Український ведучий та комік, відомий як Дядя Жора, здивував всіх, прийшовши на кастинг 9-го сезону головного вокального шоу «Х-фактор».  

Шоумен  розповів у інтерв’ю перед виступом, що саме примусило його до такого кроку.

«Сьогодні моя поява на «Х-Факторі» викликала здивування: кого-кого, а Дядю Жору не очікували побачити. На даний момент знають мене як ведучого та гумориста, як шоумена. Для мене це відповідальний момент, тому що я не зовсім в своєму жанрі. Але життя показало, що не потрібно упускати можливостей, які нам дає доля», — розповів Дядя Жора.

Заспівав комік свою авторську пісню, за що й почув від суддів максимальну кількість «так». Мабуть, все ж не дарма прийшов Дядя Жора – є у нього той самий  фактор «Х».

Не зважаючи на високу похвалу від суддів, коментарі у соціальних мережах розділилися: «Блі-і-ін, мрію побачити його на сцені Х-Фактора в прямих ефірах. Він уже мій переможець!», «Дядя Жора гаряч! Розбавив пафосний і нудний кастинг своєю простотою!», «Давайте, давайте співати про пиво, про пивний животик, і як це класно і мило, що у його милою пивне пузо. Деградація, а не музика. Давайте пускати в ефір таких більше і вирощувати націю алкоголіків. Тут немає гумору, це все сумно. Шкода, що ця «творча Людина» несе в маси пропаганду нездорового способу життя ».