Новини про зірок
Подобається

Поділили батьків: суд вирішив, хто з ким залишиться з дітей Пітта і Джолі

28/10/2018     Автор: Яна Романська
Поділили батьків: суд вирішив, хто з ким залишиться з дітей Пітта і Джолі

На останньому з засідань суду по шлюборозлучному процесу Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, діти знаменитого подружжя вибрали, з ким залишаться жити.  Таку інформацію надав сімейний адвокат Стен Кац.

«Меддокс хоче жити з батьком.  Пакс піде слідом за Меддоксом, оскільки брати дуже близькі.  Молодші діти Вів'єн і Нокс вважали за краще залишитися з Анджеліною, оскільки через вік вони все ще потребують своїй мамі.  Захара теж залишається з Джолі, а Шайло хоче жити з батьком, оскільки вважає Пітта «крутим» батьком », — розповів адвокат. Того, з Бредом залишаються Меддокс, Пакс і Шайло.  З Анджеліною будуть проживати Вів'єн, Нокс і Захра.

№1 — Дочка Шайло — вона стала перший біологічною дитиною Джолі і Пітта.  Дівчинка оголосила себе хлопцем і вимагає, щоб її називали Джоном.

№2 і № 6 — Двійнята Вів'єн Маршелін і Нокс Леон (6) — другий і третій дитина, які народилися у зоряної пари.

№ 3 — Пакс Тьєн з В'єтнаму, йому вже 15 років.  Хлопчик побажав залишитися з батьком і сестрою Шайло.

№4 — Меддокс Шива — найстарший, йому 17 років.  Його усиновили в 2002-му, коли Анджеліна була одружена з Біллі Бобом Торнтоном, але потім Джолі оформила одноосібну опіку.

№ 5 -Захару з Ефіопії удочерили вже 13 років тому.  Пару запевнили, що її батьки загинули від хвороби, але недавно стався скандал, адже рідна мати об'явилася і вимагала зустрічі з дочкою.  Джолі проігнорувала це прохання.

Нагадаємо, що вже більше двох років триває шлюборозлучний процес 54-річного Бреда Пітта і 43-річної Анджеліни Джолі.