Новини про зірок
Подобається

«Настя вагітна?»: Шанувальники запідозрили Каменських в цікавому положенні

28/10/2018     Автор: Яна Романська
«Настя вагітна?»: Шанувальники запідозрили Каменських в цікавому положенні

Українська виконавиця Настя Каменських, яка виступає зараз під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу українська співачка опублікувала чорно-біле фото з подругою Оленою Голубітской, яку в підписі до знімка вітає з днем ​​народження.  На знімку дівчата позують в обнімку і весело сміються.  При цьому подруга Каменських дивиться в камеру, а ось Настя злегка нахилила голову так, що її обличчя майже не видно.

«Масик @golubitskaya ти неймовірно добра, чесна і добра!  Я тебе люблю і бажаю реалізувати всі свої мрії і плани!  З днем ​​народження! », — підписала фотографію артистка.

А ось шанувальники на цьому новому фото помітили дещо цікаве.  Так, на знімку Настя позує в облягаючих латексних штанах зі шнурівкою на животі.  Ось саме живіт Каменських дуже зацікавив цікавих фоловерів.  Так, деякі з них вирішили, що співачка вагітна, а випирає живіт, нібито, вже видно, як на цьому фото.
«Пельмешки?», «Приєднуюся до привітань!», «Відмінні», «Дуже позитивне фото», «Приєднуюся до привітань, бажаю багато любові, здоров'я, щастя, удачі, гармонії і благополуччя», «Ви хоч когось не любите  ?  Вже аж нудить від вашої любвеобільності »,« Животик !!! »,« Настя вагітна? », — пишуть шанувальники в коментарях до фото.