«Я шалено радий возз’єднатися»: Ді Капріо та Скорсезе знову разом

27/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я шалено радий возз’єднатися»: Ді Капріо та Скорсезе знову разом

Відомий режисер Мартін Скорсезе буде знімати фільм «Вбивці місячної квітки» («Killers of the Flower Moon»), де у головній ролі виступить Леонардо Ді Капріо — режисер та актор часто роблять кіно у тандемі — це вже їх шостий спільний проект.

Новий проект Мартіна Скорсезе — це екранізація однойменного бестселера американського письменника Девіда Гранна, за адаптацію сценарію до якого взявся Ерік Рот. Зйомки почнуться одразу після того, як тільки режисер і виконавець головної ролі завершать роботу над іншими проектами: Мартін Скорсезе знаходиться на стадії постпродакшену «Ірландця» для Netflix, а Леонардо Ді Капріо разом з Бредом Піттом знімається у Квентіна Тарантіно у фільмі «Одного разу в Голлівуді».

У «Вбивці місячної квітки» розповідається про індійське племя Осейдж, яке жило в американській Оклахомі в 1920-х роках. Історія стає кримінальною одразу після того, як на землі індіанців знайшли нафту, а за розслідування взялися ФБР.

«Коли я читав книгу Девіда Гранна, я одразу ж бачив все: людей, художнє обрамлення, дію — знав, як втілити це у кіно. Я шалено радий працювати з Еріком Ротом і знову возз'єднатися з Леонардо Ді Капріо, щоб вивести цю дуже непросту американську історію на великі екрани», — зізнався Скорсезе.