Новини про зірок
Подобається

Віра Брежнєва затьмарила сестер Хадід на показі у Нью-Йорку

27/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Віра Брежнєва затьмарила сестер Хадід на показі у Нью-Йорку

Відома співачка Віра Брежнєва нещодавно відвідала зірковий показ нової лінійки модною колаборації популярних брендів «Moschino» і «H & M» в Нью-Йорку.

На показ, щоб оцінити нові шедеври від іменитих модельєрів, з'їхалися всі зіркові красуні світу, серед яких була і співачка Віра Брежнєва.

Нова колекція ж не остала сюрпризом для публіки — нещодавно вже був представлений її лукбук. Джеремі Скотт зробив акцент на характерні для «Moschino» яскраві колірні поєднання, а також додав актуального срібного блиску та міксу з чорного і золотого, який асоціюється з розкішшю в стилі 90-х.

У показі брали участь такі імениті топ-моделі, ка Наомі Кемпбелл, Вінні Харлоу, а також сестри Джіджі і Белла Хадід, які зараз перебувають на піку своєї популярності. Подивитися на шоу, щоб побачити нові творіння Джеремі Скотта, прийшли Періс Джексон, Коко Роша та багато інших зірок.

Не забув дизайнер додати і зображення мультяшного героя Міккі Мауса, який святкує 90-річчя в цьому році.

Але справжній фурор на червоній доріжці все ж справила Віра, з'явившись перед фотокамерами в приголомшливому сріблястому топі і брюках зі зміїним принтом, а для повноти образу Брежнєва наділу хутряну накидку і масивні сережки.

Дивлячись на співачку, складно уявити, що вона не зірка Голлівуду.