ГОЛОВНІ ПРЕМ’ЄРИ ЛИСТОПАДУ 2018 РОКУ

27/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
ГОЛОВНІ ПРЕМ’ЄРИ ЛИСТОПАДУ 2018 РОКУ

«Фантастичні тварини: злочин Грін-де-Вльда» 

Це спін-офф кіносеріі про Гаррі Поттера та сиквел фільму 2016-го року «Фантастичні тварини і де вони мешкають» режисера Девіда Йейтсі, який розповідає про пригоди британського чарівника Ньюта Саламандер (Едді Редмейн), котрий досліджує поведінку магічних тварин. У другій частині чарівник Ньют, його друзі та  Албус Дамблдор (у майбутньому він стане директором школи Хогвартс, де буде вчитися Гаррі Поттер) у виконанні Джуда Лоу повинні зупинити злого мага Грін-де-Вальда, що мріє встановити владу над усіма магічними істотами.

 

«Ральф проти Інтернету»

Продовження мультфільму 2012-го року «Ральф» режисера Річарда Мура про громилу з ігрового автомату на ім’я Ральф. Через шість років після подій першого мультфільму головний герой і його вірна подруга, гонщиця Ванілопа фон Кекс (персонаж з іншої гри), опиняються у  Інтернеті та їх знову накриває хвиля захоплюючих пригод, пов'язаних з Мережею. Але головне завдання Ральфа та Ванілопи — врятувати ігрові автомати.

 

«Холодна війна»

Дія чорно-білої драми Павла Павліковського (лауреат премії «Оскар» 2015-го роки за стрічку «Іда») відбувається у соціалістичній Польщі в середині XX століття. Між мовчазним диригентом Віктором (Томаш Кот) і солісткою його фольклорного ансамблю Зулой (Джоанна Куліг) зав'язуються романтичні стосунки. Не бажаючи миритися з політикою партії, закохані вирішують втекти з країни під час закордонних гастролей. Але у відповідальний момент Зула злякалася та  відмовилася від втечі. Віктор же користується нагодою та не повертається у рідну Польщу. Закохані не можуть жити один без одного, але і бути разом вони тепер не можуть.

 

 «Дівчина, яка застрягла у павутинні»

Триллер уругвайського режисера Феде Альвареса є продовженням фільму 2011-го року «Дівчина з татуюванням дракона» режисера Девіда Фінчера з Деніелом Крейгом та Руні Мара в головних ролях. Однак в сіквелі грають вже інші актори — роль хакера Лісбет Саландер виконала Клер Фой (зірка серіалу «Корона»), а в образі журналіста Мікаеля Блумквіста постав швед Сверрир Гуднасон («Борг/Макінрой»). Обом доведеться розслідувати злочини кіберзлочинців, скоєні під керівництвом впливових політиків.

 

«Суспірія»

Ремейк однойменного культового фільму жахів 1977, знятого Даріо Ардженто. Над новою версією працював Лука Гуаданьїно, автор драми «Клич мене своїм ім'ям» з Тімоті Шаламе та Армі Хаммером у головних ролях. Картина «Суспірія» розповість про молоду танцівницю з США Сюзі (Дакота Джонсон), яка приїжджає вчитися в престижну німецьку балетну школу. Незабаром головна героїня розуміє, що в навчальному закладі живуть відьми, що влаштовують шабаш з людськими жертвопринесеннями, а керує всім цим директриса — мадам Блан у виконанні Тільди Свінтон.