Джека Горобця не буде? Джонні Деппа звільнили з легендарної франшизи

27/10/2018     Автор: Яна Романська
Джека Горобця не буде? Джонні Деппа звільнили з легендарної франшизи

Шанувальники голлівудського красеня, 55-річного Джонні Деппа засмучені: вони дізналися, що їхній кумир більше не буде грати прославленого капітана Джека Горобця.
Про це повідомив сценарист Стюарт Бітті, якому довірили написання сценарію нової частини легендарної франшизи.

Як розповів Стюарт, який складається в команді сценаристів з 2003 року, в новому сценарії взагалі не буде такого кіногероя, як Джек Горобець.

«Джонні створив цей образ і він допоміг йому стати великою зіркою. Діти в усьому світі його обожнювали. Депп зіграв цього героя цілих п'ять разів і має повне право цим пишатися. Однак тепер ми вирішили, що настав час з ним попрощатися! »- заявив Бітті.

Сценарист промовчав про те, що саме призвело до прийняття рішення позбутися персонажа Джека Горобця, але ходять чутки: справа в тому, як змінилося ставлення до самого Деппу. Але ж навіть уявити іншого актора в цій ролі просто неможливо! Репутація голлівудської зірки настільки постраждала в результаті його скандального розлучення, що з ним тепер просто бояться зв'язуватися.

Нагадаємо, шлюб Деппа, що не протримався і півтора року, завершився грандіозним скандалом: його колишня дружина Ембер Херд заявила, ніби Джонні регулярно піднімав на неї руку. Депп категорично спростовує висунуті проти нього звинувачення. Однак на хвилі кампанії, що почалася з засудження Харві Ванштейна і переросла в рух захисту жінок від неправомірних дій чоловіків, багато хто повірив в його винуватість.
В результаті було поставлено під сумнів участь Джонні і в іншому проекті, спін-офф Гаррі Поттера — «Фантастичні звірі і де вони мешкають». За короткий час було зібрано кілька десятків тисяч підписів з вимогою звільнити Деппа з нової екранізації "поттеріани". Так що автору книг про Гаррі Поттера — Джоан Роулінг — насилу вдалося відстояти право актора грати головного лиходія фільму.