Новини про зірок
Подобається

Відома співачка стала мусульманкою і вирішила змінити ім’я

26/10/2018     Автор: Яна Романська
Відома співачка стала мусульманкою і вирішила змінити ім’я

51-річна ірландська співачка Шинейд О'Коннор прийняла іслам і змінила ім'я: тепер її звуть Шухада, що в перекладі з арабської означає «мучениця».

 Про рішення стати мусульманкою виконавиця хіта Nothing Compares 2 U оголосила на своїй новій сторінці в Twitter.

 Я горда тим, що стала мусульманкою.  Це логічне завершення шляху для будь-якого розумного теолога.  Всі священні Писання ведуть до ісламу, і це означає, що всі інші Писання не потрібні.  У мене буде нове ім'я — Шухада,

 — написала О'Коннор.

 Свої слова співачка підкріпила фотографіями в хіджабі і відеороликами, на яких вона співає азан (заклик до молитви):

 Моя найкраща подруга Елейн недавно подарувала мені перший хіджаб.  Фото викладати не буду, тому що це дуже особисте.  І взагалі я страшна стара карга.  Але дуже щаслива стара карга.

 Також на новій сторінці, повністю присвяченій новому етапу в житті, Шинейд ділиться з шанувальниками думками про іслам і дякує всім за підтримку.  Офіційний акаунт зірки при цьому не оновлювався з 2015 року.

 З релігією у співачки були непрості відносини завжди.  У дитинстві вона вчилася в католицькій школі, звідки її виключили, а в 1999 році Шинейд «прийняла» духовний сан католицького священика на неофіційній церемонії — Ватикан цю церемонію не визнав.

 Шинейд О'Коннор отримала широку популярність в 90-і роки завдяки своїм хітам, які тоді крутили всі радіостанції.  Співачка була чотири рази заміжня, у неї четверо дітей.