Новини про зірок
Подобається

«Ми віримо, що вона видужає»: відому співачку чекає ще одна операція

26/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ми віримо, що вона видужає»: відому співачку чекає ще одна операція

Популярна американська співачка та акторка Селена Гомес вже багато років страждає на невиліковну смертельну хворобу, яка періодично загострюється.


У минулому році через цю хворобу їй навіть довелося зробити пересадку нирки, яку зірці пожертвувала її краща подруга. Вовчак — це аутоімунне захворювання.


Нагадаємо, що Селені рік тому зробили операцію з пересадки нирки, донором якої стала її краща подруга. Але за останньою інформацією, після нервового зриву та протяжної реабілітації, нова нирка погано приживається, а також почалися ускладнення на другій рідний нирці.


Доктора припускають, що якщо не допоможе терапія, Гомес чекає повторна операція:


«Селена, дуже сильна, ми віримо, що вона видужає, проте ніхто з нас не застрахований від такого роду речей. У Селени з'явилися проблеми з другою ниркою, і зараз ми робимо все можливе, щоб співачка якомога швидше повернулася до нормального життя».

Припускають, що саме через серйозні проблеми зі здоров'ям у американської зірки і трапився нещодавно нервовий зрив, після якого вона потрапила у психіатричну клініку. Також, відомо, що дівчину підтримує старша подруга та колега акторкаДженніфер Еністон.