Новини про зірок
Подобається

Лікарі дали 3 хвилини для прийняття рішення: прооперована Світлана Лобода розповіла про свій стан здоров’я

26/10/2018     Автор: Яна Романська
Лікарі дали 3 хвилини для прийняття рішення: прооперована Світлана Лобода розповіла про свій стан здоров’я

Про те, що популярна українська співачка Світлана Лобода потрапила до лікарні стало відомо вчора, 24 жовтня.

36-річна Світлана Лобода перебуває в одній з лікарень. Як стало відомо раніше, співачка знепритомніла прямо під час репетиції концерту. Прибула на місце бригада «Швидкої допомоги» прийняла рішення про екстрену госпіталізацію. Після того, як пацієнтка пройшла всі необхідні обстеження, лікарі змогли поставити їй маловтішний діагноз — обструкція нирки. Тим же днем ​​артистці належало перенести операцію. Медикам вдалося стабілізувати стан співачки, її життю і здоров'ю нічого не загрожує
.
Представники Світлани Лободи уточнили, що на найближчий тиждень виконавиці приписаний постільний режим, тому концерти, заплановані на кінець місяця, переносяться.

Через день після операції, переживша хірургічне втручання артистка поспішила заспокоїти схвильованих шанувальників, звернувшись до них особисто в своєму Інстаграмі. Світлана опублікувала фото з палати, на якому позує з крапельницею і на лікарняному ліжку. Зовнішній вигляд виснаженої і змученої Світлани з запаленими червоними очима стурбував вірних шанувальників. Судячи з усього, артистка страждає від післяопераційного болю.

«Мої дорогі … Пишу і плачу від болю і образи. Все, що зі мною сталося за останні дні, завдало багато болю і зруйнувало наші плани на зустріч. Я так чекала цих концертів. Останні півроку ми цілодобово готували наше шоу. Я хотіла порадувати вас, здивувати, надихнути, віддати вам все, що накопичилося в мені — всю мою любов, всі мої пісні! Але життя — непередбачуване. Біда завжди приходить несподівано і змінює все. Маленький камінчик став наріжним. Мені потрібна була термінова операція. Лікарі дали 3 хвилини для прийняття рішення. У мене не було вибору … Вчора мене прооперували. Я потроху приходжу до тями. Поки складно повірити в те, що відбувається. Але я — фаталіст, а значить все так як має бути. Я дякую всім за підтримку і обіцяю: ми ще заспіваємо! »- написала співачка.

На час реабілітації артистці слід поберегти себе, медики заборонили їй хвилюватися і перенапружуватися.

У травні Світлана Лобода народила доньку Тільду, і через деякий час вийшла сцену, взявши участь в музичній премії «Муз-ТВ». Від попередніх відносин у артистки є старша дочка Євангеліна. Ще не відомо, з ким Світлана залишила своїх дівчаток, поки знаходиться під наглядом лікарів.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Мои дорогие… Пишу и плачу от боли и обиды Все, что со мной произошло за последние дни, причинило много боли и разрушило наши планы на встречу. Я так ждала этих концертов. Последние полгода мы круглосуточно готовили наше шоу. я хотела порадовать вас, удивить, вдохновить, отдать вам все, что накопилось во мне — всю мою любовь, все мои песни! Но жизнь — непредсказуема. Беда всегда приходит неожиданно и меняет все. Маленький камушек стал краеугольным. Мне потребовалась срочная операция. Врачи дали 3 минуты для принятия решения. У меня не было выбора… Вчера меня прооперировали. Я понемногу прихожу в себя. Пока сложно поверить в происходящее. Но я — фаталист, а значит все так как должно быть. Я благодарю всех за поддержку и обещаю: мы еще споем! . Наши партнеры, с большим трудом, нашли новые даты встречи: концерт запланированный к проведению 25 октября, переносится на 17 января 2019г. концерт запланированный к проведению 26 октября, переносится на 18 января 2019г. концерт, запланированный к проведению 28 октября, переносится на 20 января 2019г. если вы не сможете посетить наши концерты в январе, вы имеете возможность сдать билет. Все приобретенные билеты действительны на новые даты без обмена. Берегите себя и своих близких! Я обещаю скоро выйти на связь и поговорить с вами лично!

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)