Кіноафіша: новинки тижня

26/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Кіноафіша: новинки тижня

«Смолфут»


Ченнінг Татум озвучує йєті Міго, який виявляє, що «смолфути», тобто ми, люди, насправді існуємо.

 

«На кордоні світів»

 

Молода жінка має дивовижну даром визначати людей, які щось приховують. Несподівано вона зустрічає незнайомця, чиї розум і почуття для неї закриті. Але саме йому судилося змінити її долю назавжди, давши зрозуміти, що вона знаходиться на кордоні світів.

 

«Лоро»

Фільм розповість про скандально відомого політика Сільвіо Берлусконі. Режисер — Паоло Соррентіно («Молодий тато»).

 

«Світ диких тварин»

Режисерський дебют актора Пола Дано про життя однієї родини в маленькому американському місті в 1960-х. Головний герой, 14-річний Джо (Ед Оксенбульд), змушений спостерігати, як руйнується шлюб його батьків (Кері Малліган і Джейк Джилленхол).

 

«Примадонна»

Меріл Стріп грає безголосу жінку Флоренс Фостер Дженкінс, яка вважає себе співачкою за підтримки чоловіка (Хью Грант). Дві номінації на премію «Оскар».

 

«Людина на Місяці»

Райан Гослінг більше не рятує джаз. Він готується стати першою людиною, яка ступила на поверхню Місяця. Від режисера «Ла Ла Ленд».

 

«Нічого доброго в готелі "Ель Рояль "»

У 1969 році в колись престижному готелі «Ель Рояль», розташованому на кордоні штатів Невада і Каліфорнія, збирається різношерста компанія незнайомців: священик, продавець пилососів, южанка (Дакота Джонсон). Ситуація загострюється, коли в готелі з'являється зловісний, але чарівний лідер культу (Кріс Хемсворт).