Новини про зірок
Подобається

«Я переконаний, що вихід із ситуації є»: Сергій Притула зробив гучну заяву про майбутні вибори в Україні

25/10/2018     Автор: Яна Романська
«Я переконаний, що вихід із ситуації є»: Сергій Притула зробив гучну заяву про майбутні вибори в Україні

Український телеведучий, актор, а також стендап-комік Сергій Притула вважає, що з кожним днем ​​маховик передвиборної кампанії набирає обертів.
Про це ведучий програми "Вар'яти шоу" повідомив на своїй сторінці в Facebook. Як написав Притула, він ще кілька місяців тому хотів трохи просунути концерти програми "Вар'яти-шоу", проте йому довелося зіткнутися з невеликими проблемами.

Зокрема, постало питання з відсутністю вільних рекламних майданчиків на білбордах або сітілайтах. За його словами, в більшості все було зарезервовано під "політику". Також шоумен зазначив, що фанати цікавляться його думкою щодо майбутніх президентських виборів.

"Кожен має свою голову на плечах. Можливо в якийсь момент я і перейду до прямої агітації, але точно не на найближчих виборах і тільки в разі, якщо я побачу того кандидата, програма якого буде коштувати репутаційних ризиків", — підкреслив Сергій.

Наостанок український телеведучий додав, що на сьогоднішній день вся біда в тому, що українцям знову доведеться вибирати з-поміж меншого зла. На його думку, всі кандидати спекулюють одними і тими ж посланнями.

"Всі говорять про європейський курс. Про НАТО. Про боротьбу з корупцією і сильної армії тощо. Я не чую від кандидатів яких осудних варіантів "дорожньої карти" повернення Криму. Я не чую від кандидатів, як можна" розрулити "проблему копачів бурштину. Я переконаний, що вихід із ситуації є. Але факти беззубості силовиків і політиків у вирішенні цього питання змушують замислитися над тим, що більшості з них ситуація зручна…", — зазначив він.