Новини про зірок
Подобається

У родині не впевнені у виборі Періс: дочка поп-короля Майкла Джексона готується піти під вінець

25/10/2018     Автор: Яна Романська
У родині не впевнені у виборі Періс: дочка поп-короля Майкла Джексона готується піти під вінець

Дочка поп-короля Майкла Джексона 20-річна Періс Джексон збирається стати дружиною.  Її коханий відомий музикант Гебріел Гленн.

Періс і Гебріел зустрічаються з початку 2018 року. Разом вони не раз з'являлися на заходах і вечерінках.Періс і Гебріел настільки довіряють один одному і верт в міцність почуттів, що навіть не збираються підписувати шлюбний контракт.  А сім'я Періс тисне на дівчину, адже вважають, що це необхідно.  Сама ж Періс не надто замислюється про формальності.  Як стверджують співробітники ЗМІ, вона відмовилася від цієї ідеї.

"У цей момент рідні вкрай збентежені і просто хочуть бути впевнені, що з нею все буде в порядку", — сказав інсайдер.

Родичі дівчини стурбовані тим, що музикант може обманювати її заради матеріальної сорони шлюбу.  Адже стан Періс, яке вона успадкувала від батька, оцінили в 110 мільйонів доларів.

Варто нагадати, що раніше дочка Майкла Джексона зізналася у своїй бісексуальності.  У лютому стало відомо, що Періс зустрічається з моделлю Карою Делевінь.  Через півроку дівчина закрутила роман з Гленном, з яким заснувала групу The Soundflowers.  А недавно Періс познайомила бойфренда зі своєю бабусею, 88-річної Кетрін Джексон.