Новини про зірок
Подобається

Подробиці госпіталізації Лободи

24/10/2018     Автор: Яна Романська
Подробиці госпіталізації Лободи

Українська співачка Світлана Лобода перенесла термінову операцію на нирці. Тепер протягом тижня вона мусить дотримуватись суворого режиму.

За словами співачки Аніти Цой, Світлана Лобода була госпіталізована з обструкцією нирок. Згідно з медичними довідниками, це непрохідність сечовивідних шляхів, яку дуже важливо вчасно виявити. При загостренні хвороби збільшується чутливість нирок до інфекції і схильність до утворення каменів, а неускладнена обструкція майже завжди призводить до атрофії нирки.

Прямо перед триденної концертною програмою в Москві Світлану екстрено госпіталізовали.  Відповідно до джерела, виконавиця поскаржилася на болі в животі.  Лікарі оцінили її стан як середній, чи будуть її оперувати ще раз — поки не уточнюється.  Діагноз не відомий.

Зараз лікарям вдалось стабілізувати стан співачки. Крім того, всі дати концертів Лободи в Москві, заплановані на кінець жовтня, перенесли.

У 36-річної співачки були заплановані концерти в Москві на 25, 26 і 28 жовтня.  На сторінці Лободи в Інстаграме написано, що всі квитки продані. Фанати в шоці від новини.

Як повідомлялось раніше, в Москві Екстрім госпіталізувалі популярних русский співачку Світлана Лободу.  Артистку доставили в лікарню з сильними болями в жівоті.