Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 26 жовтня 2018 року

24/10/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 26 жовтня 2018 року

ОВЕН

У цей день вас чекає вкрай важлива зустріч з впливовою людиною.  Тому постарайтеся виглядати чудово.  Можливо, на роботі колеги і начальство підтримають ваші ідеї і допоможуть їх втілити в життя. Увечері постарайтеся знайти час для вирішення давно хвилюють вас питань.

ТЕЛЕЦЬ

На початку дня вас чекає безліч випадкових збігів і непередбачених ситуацій, через що все може вийти з-під контролю.  Намагайтеся перемикати свою увагу на важливі справи і не відволікатися на дрібниці, а в другій половині дня вирішити проблеми допоможе старий друг, від якого ви вже й не чекали допомоги.

 БЛИЗНЮКИ

В цей день вам доведеться працювати за кількох людей одночасно.  Постарайтеся розпланувати свій день, щоб не затримуватися допізна.  Також не варто обговорювати проблеми з колегами, а ввечері постарайтеся виділити час на відпочинок.

 РАК

Сьогоднішній день видасться вкрай складним, але у вас вийде вирішити всі виникаючі проблеми.  Якщо вас чекають переговори, то, не замислюючись, використовуйте свою чарівність. Сьогодні вас можуть дезінформувати, тому будьте пильні і ставте будь-яку інформацію під сумнів. Увечері вам може появитися зручний момент, щоб поговорити з начальством про можливість підвищення.

 ЛЕВ

Сьогодні вас чекає не простий день, але ви з усім впораєтеся.  Головне, не піддавайтеся паніці і розставте пріоритети.  Вечір підходить для зустрічей з друзями і довгих прогулянок.

ДІВА

У вас є всі шанси сьогодні досягти поставленої мети — використовуйте для цього всі свої зв'язки. Партнерство з союзниками може принести хороший зиск, а друга половина дня найкраще підійде для романтичних зустрічей.

ТЕРЕЗИ

Цей день буде насичений безліччю непередбачуваних подій.  Але вам не варто панікувати і розповідати про свої проблеми оточуючим.  У другій половині дня ваш керівник піде на поступки, а важливі зустрічі краще перенести.  У другій половині дня просто дозвольте собі видихнути і «відпустити» всі проблеми.

СКОРПІОН

Сьогодні вам краще зменшити свої вимоги до оточуючих людей і задуматися про когось іншого, крім себе.  Можливо, ви когось сильно образили.  Вечір краще провести над роздумами і побудовою планів на майбутнє.

СТРІЛЕЦЬ

Вас чекають нові знайомства, які можуть перетекти в щось більше, ніж просто дружба.  Також, зверніть увагу сьогодні на своє здоров'я — можливо, вам варто краще стежити за своїм станом.

КОЗЕРІГ

Постарайтеся сьогодні переступити через свою гординю, щоб уникнути серйозної сварки з близькою людиною.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні вас чекає активний робочий день, адже робота накопичилася.  Незважаючи на напряденний день, ви впораєтеся з усіма труднощами і, можливо, отримаєте грошову винагороду від начальства.

РИБИ

Сьогоднішній день ідеально підходить для відпочинку в колі родини або друзів.  Зберіть галасливу компанію і весело проведіть час, адже останнім часом ви працюєте на знос.