«Ви наражаєте моє життя на небезпеку», — заявила відома модель

23/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ви наражаєте моє життя на небезпеку», — заявила відома модель

Через свою імениту родину, Кендалл Дженнер давно звикла, що до неї майже постійно прикута увага. Проте, іноді і у неї здають нерви.  Двічі за тиждень Кендалл зіткнулася зі "сталкерінгом", після чого звинуватила у всьому засоби масової інформації, заявивши, що це вони, публікуючи інформацію про місцезнаходження житла зірок, піддають їх життя небезпеці.

Ще минулого місяця сталкера Кендалл, 37-річного канадця на ім'я Джон Форд, заарештували після того, як він проник на закриту територію, де, в числі інших, розташований особняк моделі. Чоловік заліз нагору по пагорбу, розташованому одразу за будинком Кендалл, і безперешкодно потрапив на територію віли. Як йому вдалося дізнатися, де живе модель? Все дуже просто: в жовтні 2017-го, незабаром після того, як Кендалл купила цей будинок, таблоїд про зірок опублікував цілу галерею фотографій нерухомості, вказавши район. У підсумку дізнатися точне місце розташування будинку, звичайно, не було важким.

На цьому історія не закінчилася: минулого вівторка Форда заарештували знову — після того, як виявили, що чоловік сидить у Кендалл на ганку. Його відправили до лікарні, а визнавши психічно здоровим, випустили в середу — і в четвер він знову заявився до Кендалл! На цей раз охоронці моделі знайшли його відпочиваючим біля басейну.

Максимальний термін за звинуваченням в злочинному порушенні володіння (а тільки це Форду і можна пред'явити) — 6 місяців ув'язнення під вартою, депортувати назад в Канаду його не можна, і, оскільки місця на всіх заарештованих і так не вистачає, найімовірніше, сталкера Кендалл вже випустили на свободу.

Кендалл посилила охорону, а також звернулася до видань про шоу-бізнес:

"Я усвідомлюю, на що підписувалася, але, коли ви публікуєте ТОЧНЕ розташування мого будинку, ви наражаєте моє життя на небезпеку. Твій дім — це твоя фортеця, але для мене, через такі видання, як ваші, це зовсім не так. Вам повинно бути соромно".