Кіно
1

Топ-3 комедій, які покращать ваш настрій

23/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Топ-3 комедій, які покращать ваш настрій

Холодна та сіра осінь вже остаточно прийшла, тому пропонуємо вам три найкращі комедії цього року, щоб поліпшити настрій та  зігрітися від сміху.


1. Нічні ігри

 

 


Кілька молодих пар збираються вночі, щоб зіграти в детективну гру. Коли квест починається, компанія в захваті — все дуже реалістично! Але що якщо одного з учасників викрали насправді?


2. Я худну


Хлопець кидає Аню, бо вона занадто багато їсть і від цього не дуже стильно виглядає. Дівчина спочатку заїдає горі їжею, але потім піддається на вмовляння товариша по клубу ненажер і починає працювати над своїм тілом. Але справжня біда Ані насправді зовсім не в вазі.


Добро, позитив і зміст набагато глибше, ніж просто збірка жартів про товстунах.


3. Ти квач!


В центрі сюжету — п'ятеро дорослих чоловіків, знайомих з дитинства, які протягом тридцяти років грають в квача. Причому грають вони за особливими правилами, які доповнюються з роками. Гра триває весь травень і той хто залишився квачем визнається «лузером» на цілий рік, до наступного гри. Один з друзів, Джеррі, ще жодного разу за 30 років не програвав, тому Хогі вирішується змінити це, збираючи всіх друзів разом на черговий турнір. Хогі, Каллахан, Сейбл і Чіллі домовляються, що цього разу Джеррі так просто не вийде сухим з води…