Новини про зірок
Подобається

ДТП з артистами Дизель-шоу: Постраждала акторка Яна Глущенко розповіла про свій стан здоров’я

23/10/2018     Автор: Яна Романська
ДТП з артистами Дизель-шоу: Постраждала акторка Яна Глущенко розповіла про свій стан здоров’я

Актриса популярного гумористичного проекту "Дизель Шоу" Яна Глущенко, яка кілька днів тому з колегами потрапила в жахливу ДТП на трасі під Києвом, розповіла про свій стан здоров'я. Заява зірки з'явилася на її особистій сторінці в Instagram.

За словами Яни Глущенко, медики вже виписали її з лікарні. Актриса спростувала моторошні чутки про травми, які вона нібито отримала. Зірка заявила, що всі частини тіла у неї на місці, а зараз її життю нічого не загрожує.

"Я вже вдома, жива і здорова, всі органи і частини тіла на місці. Величезне прохання до прихильників і преси: не пишіть вигадані вами ж діагнози і прогнози. Нам зараз і так важко! Не питайте вийдемо ми ще на сцену і т.д . — ці питання зараз недоречні. Якщо хочете зробити добру справу, то помоліться за наше здоров'я і поставте свічку за Марину. Дякую за розуміння ", — написала Яна Глущенко.

До слова, відразу ж після страшного ДТП на Київщині акторів Яну Глущенко і Єгора Крутоголова госпіталізували з травмами різної тяжкості. В результаті зіткнення на місці аварії загинула талановита актриса Марина Поплавська. Згодом стало відомо, що інші актори "Дизель Шоу" отримали серйозні травми, проте потреби в їх госпіталізації не було.

Прощання з Мариною Поплавською вже пройшло, і шанувальники досі не можуть прийти в себе, після страшної трагедії, яка призвела до втрати талановитої артистки і прекрасної людини. Багато прихильників зараз переглядають улюблені скетчі за участю Марини.