Новини про зірок
Подобається

Чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу потрапив у масштабне ДТП посеред Києва

23/10/2018     Автор: Яна Романська
Чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу потрапив у масштабне ДТП посеред Києва

Чоловік відомої артистки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який зараз, до речі, розлучається зі співачкою, сьогодні потрапив в масштабну аварію на бульварі Лесі Українки в Києві. Винуватцем аварії став вантажний автокран КамАЗ — у транспортного засобу відмовили гальма.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди пошкоджено 18 легкових автомобілів і вантажівка. Три людини отримали тілесні ушкодження, двом з них надали медичну допомогу без необхідності в госпіталізації.

Про те, що серед постраждалих авто виявилася машина Мурата, він сам повідомив в соцмережі, опублікувавши відповідне фото. Примітно, що незадовго до ДТП він публікував відео, на якому нарікав на завантаженість доріг.


Нагадаємо, скандал в сім'ї Ані Лорак розгорівся після того, як її чоловіка зняли в одному з київських караоке-клубів з іншою жінкою — моделлю Яною Бєляєвої. Пізніше стало відомо, що чоловік співачки постійно зраджує їй. Друзі Бєляєвої повідомили, що вона з Муратом недавно стали жити разом. Причому, знімання квартири в одному з елітних районів Києва Мурат нібито оплачує грошима Ані Лорак.

Після скандалу Ані Лорак зняла обручку. А потім сказала, що не може пробачити чоловікові зради. А Мурат публічно зізнався Лорак в коханні, назвавши її своєю єдиною. Нещодавно стало відомо, що Кароліна подала документи на розлучення.