Новини про зірок
Подобається

«Її успіхи — це мої успіхи»: Потап прокоментував їх з Каменських спільну роботу

22/10/2018     Автор: Яна Романська
«Її успіхи — це мої успіхи»: Потап прокоментував їх з Каменських спільну роботу

Відомий український співак Потап розповів про відносини з екс-колегою Анастасією Каменських

Як відомо, зірки співпрацювали дуже давно, а кожна їхня пісня ставала безсумнівним хітом.  Минуло багато років перш ніж дует вирішив «розійтися по сторонам».  Каменських вирішила співати соло, а Потап зробився продюсером і навіть організував свою групу.

«Ідея сольного проекту належить саме Насті.  Я не продюсер проекту NK.  Моя участь в цьому проекті засноване в першу чергу на особистих відносинах з артисткою.  Все, що відбувається навколо цього проекту, це поза моєї роботи — це більше фан, музика і любов », — відверто зізнався співак під час спілкування з представниками ЗМІ.

Також він трохи розповів про фінансові взаємини з екс-колегою.  Відзначивши, що пісні для Насті його команда готує за мінімальними цінами, враховуючи суму, яку команді доводиться витрачати за виробництво.

«Між мною і Настею було вже стільки грошових відносин, що тепер ми дійшли до рівня, що її успіхи — це мої успіхи, і навпаки.  Нам нема чого ділити.  А взагалі Настя сама заробила собі на сольну кар'єру, яку може собі дозволити », — заявив Потоп, підкреслюючи, що Каменських дійсно старанна, адже їй єдиною вдалося дійти до такого високого рівня.

«У мене друга хвиля популярності, тому що тепер мене люблять жінки у віці.  Тепер мене люблять різні жінки.  Тепер мене зустрічають біля магазину і кажуть: "Це ви Потап, ми вас так любимо», — додав співак, розповідаючи про просування своєї кар'єри.