Плітки
Подобається

Відома голлівудська акторка Холлі Беррі підігріла слухи про вагітність

22/10/2018     Автор: Яна Романська
Відома голлівудська акторка Холлі Беррі підігріла слухи про вагітність

Підозри у шанувальників з'явилися після публікації знімка в соцмережі Днями Холлі Беррі ввела своїх фанатів в оману новим фото.

52-річна голлівудська акторка опублікувала в своєму Instagram чорно-білий знімок, на якому вона напівлежачи позує в відвертій сукні і з помітно округлим животом. Прихильники припустили, що можливо це лише такий ракурс, інші — що це архівне фото. Але більшість все ж таки схиляється до того, що актриса знаходиться в "прекрасному положенні".

Справа в тому, що Холлі давно не публікувала нових фото в повний зріст, лише архівні кадри, так що можливо їй цілком є що приховувати. Фанатів навіть не збентежив той факт, що зараз актриса ні з ким не зустрічається. Хоча, можливо, навчена гірким досвідом суспільних відносин зірка тримає особисте життя в суворій секретності.

Як би там не було, Холлі не прокоментувала дану ситуацію. Правда на наступному кадрі зірка тримає келих вина — може це і є спростування? Нагадаємо, що Холлі Беррі виховує двох дітей від різних шлюбів. У шлюбі з канадським манекенником Габріелем Обрі у актриси народилася дочка Налу.