Новини про зірок
Подобається

«Ми обов’язково вилікуємось»: учасниця «Дизель шоу» записала відео для шанувальників з лікарні

22/10/2018     Автор: Яна Романська
«Ми обов’язково вилікуємось»: учасниця «Дизель шоу» записала відео для шанувальників з лікарні

Дівчина звернулася до шанувальників і подякувала всім за підтримку

Учасниця колективу з "Дизель шоу" Яна Глущенко, яка потрапила в жахливе ДТП разом зі своїми колегами на трасі Львів-Київ, вирішила звернутися до своїх фанатів.  Коротке відео артистка записала в своєму Instagram-stories.

Яна Глущенко записала невелике відео, в якому подякувала фанатам за добрі слова і пообіцяла, що всі, хто постраждав в ДТП, скоро обов'язково одужають.

"Всім привіт. Хочу сказати величезне спасибі всім вам за теплі слова, за підтримку, ми обов'язково найближчим часом виздоровеем. Вибачте, що ми не всім відповідаємо", — сказала Глущенко.

На відео видно, що артистка все ще перебуває на лікуванні в лікарні.  Яна Глущенко в аварії отримала численні забої.

Раніше ми повідомляли про те, які травми отримали інші резиденти колективу "Дизель шоу".

Найважчі травми виявилися у Євген Сморигін та Максима Неліпи.  У Сморигін вивих пальця, розрив зв'язок і компресстонний перелом хребця.  У Неліпи — переломи двох ребер і пальця ноги.

У Жені Гашенко — два переломи пальців ніг.  У Олександра Бережки також два переломи — на нозі.  Олегу Іваниці медики змушені були зашивати мову.  А Вікторія Булітко отримала множинні забої.

А також ми писали про те, що в Житомирі попрощалися з відомою актрисою, учасницею "Дизель шоу" Мариною Поплавську, яка загинула в страшному ДТП на трасі Львів-Київ.