Новини про зірок
Подобається

Пішов з життя відомий співак

19/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Пішов з життя відомий співак

На 32-му році життя помер соліст групи «Ненсі» Сергій Бондаренко. Про це сьогодні, 18 жовтня, повідомив батько артиста Анатолій Бондаренко на своїй сторінці в Facebook.

Соліст відомого гурту "Ненсі", Сергій Бондаренко, пішов з життя на 32-му році життя. Про це стало відомо вчора, 18 жовтня, від батька співака, який опублікував новину на своїй сторінці у Facebook.  

Деталі та причина смерті досі не розкриті і це, безперечно, турбує прихильників творчості гурту "Ненсі". Проте, ЗМІ та фани вже будують безліч теорій смерті.

Батько артиста розповів, що Сергій пішов з життя вранці 18-го жовтня. Інші подробиці він повідомляти не став. У коментарях до його посту в соцмережі шанувальники стали залишати свої співчуття і слова співчуття батькові і іншим рідним і близьким, а також задавати питання про причини смерті кумира.

Батько артиста повідомив, що його син помер вранці 18-го жовтня та у подробиці він не вдавався.  Прихильники під постом одразу ж почали писати слова співчуття батькові та іншим близьким, а ще ставити питання про деталі смерті співака.  

Сергій Бондаренко став солістом гурту свого батька ще одинадцять років тому, а гурт був заснований у 1992 році у Донецькій області. 

Наразі не повідомляється ні про дату похорону, ні прощання з виконавцем.