Новини про зірок
Подобається

«Не кинула мене…», — Зеленський показав свою молоду кохану

19/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Не кинула мене…», — Зеленський показав свою молоду кохану

У нещодавньому ефірі "Ліга сміху", телеведучий та комік Володимир Зеленський розпитував у учасника "Загорецька Людмила Степанівна" про його справи та про те, як вплинув проект на його життя. Слава пожартував, що через "лігу" його життя пішло по нахилу та кинула дівчина. Хлопець також поцікавився справами Зеленського. 

"Ну, що в мене… Жінка не кинула. Теж бачиш, така ситуація. Правда, вона у залі, — зітхає комік. — Це я так радію просто… разом з тобою".  

Оператор, коли всі сміялися з жарту, навів камеру на дружину коміка країни — Оксану Зеленську. З її реакції можна зрозуміти, що жарт чоловіка їй сподобався.


Виглядала жінка дуже елегантно у білому костюмі та зі світлим кольором волосся. Всі одразу помітили, що жінка помолодшала та стала ще вродливішою.

 

Цікаво те, що Володимир і Олена Зеленські знайомі ще зі шкільних років — вони навчалися в одній школі в паралельних класах, але з один одним не спілкувалися. Тільки після того, як випустилися зі школи та вступили до різних університетів, вони випадково зустрілися на вулиці і з того самого часу вони разом пройшли "вогонь, воду та мідні труби".