Плітки
Подобається

Відома українська співачка таємно вийшла заміж?

18/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відома українська співачка таємно вийшла заміж?

Відома українська співачка Світлана Лобода новим постом у своєму офіційному акаунті Instagram викликала чутки та спровокувала обговорення навколо фотографії стосовно ймовірності свого одруження. 

Українська співачка емігрувала до Сполучених Штатів Америки, а сьогодні, 18 жовтня, Світлана святкує свій День Народження — артистці виповнилося 36 років. Саме з нагоди цієї дати, співачка виклала чуттєву фотографію у соціальній мережі, яке викликало небувалий ажіотаж серед прихильників Лободи.

На фото співачка  вдягнутя у світле атласне вбрання, а поряд з артисткою семирічна донька від першого шлюбу — Єва. На руках Світлана обережно та ніжно тримає нещодавно народжену маленьку Тільду. Проте, ажіотаж викликали не доньки, а чоловіча рука з обручкою на безіменному пальці, яку можна побачити на світлині. 

Фото ж співачка підписала: 
"Дякую тобі за щастя в моїх очах і музику в моєму серці. Дякую небу за все, що у мене є: за музику, кохання, дітей, життя. За все, що робить мене щасливою".

Світлана досі приховує особистість свого коханого, проте обручка на його руці може говорити про таємне одруження пари — саме про це тільки й говорять прихильники.

Досі не відомо, хто ж батько новородженої Тільди, проте ходили чутки, що їм є соліст німецького гурту  “Rammstein” 55-річний Тіль Ліндеманн, а доньку назвали на його честь.