Тренди
Подобається

Топ-5 прем’єр, на які варто сходити у жовтні

17/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Топ-5 прем’єр, на які варто сходити у жовтні

Осіння погода в Україні продовжує тішити, проте не всіх вона спонукає на довгі прогулянки містом і, після важких робочих днів, багатьом просто хочеться посидіти та розвантажити мозок. Пропонуємо вашій увазі топ з п’яти фільмів, які варто побачити в жовтні.

1. Веном

Том Харді у ролі журналіста Едді Брока, чия кар'єра та життя руйнуються, після інтерв'ю з блискучим вченим і бізнесменом Карлтоном Дрейком (Різ Ахмед). Під час розслідування Едді випадково стає носієм інопланетного симбіота, який змушує його перетворюватися в монстра Венома — одного з головних антигероїв всесвіту "Людини павука".

"Веном" розпочав нову історію "супергеройського" кіно, у якому нас познайомлять з персонажами "Marvel", права на яких належать Sony. А їх аж 900.

2. Народження зірки

"Народження зірки" є ремейком однойменного фільму 1937-го року, який розповідає історію алкоголіка кантрі-музиканта, якого зіграв Бредлі Купер (до речі, він є і режисером стрічки). Він закохується у талановиту співачку, яку приголомшливо відіграла Леді Гага.

"Народження зірки" — це ремейк, зроблений правильно», — стверджує найвпливовіший рецензент — сайт "Rotten Tomatoes", де стрічка отримала 95% позитивних відгуків.

3. Донбас

Фільм, номінований на "Оскар-2019" у категорії "найкращий фільм іноземною мовою". Знятий у форматі ігрового кіно, за допомогою якого розповідаються історії, що сталися на окупованій території України за час війни. Декілька персонажів об’єднують епізоди між собою у цілісну історію.

4. Перша людина

Фільм розповість світу історію астронавта Ніла Армстронга — першої людини, що ступила на Місяць. Кінострічку вже подивилися глядачі міжнародних кінофестивалів у Венеції та Торонто. Якщо довіряти рецензіям, після фестивалів, Шазеллу вдалося відзняти байопік захоплюючим і напруженим, а грандіозні спецефекти вагома причина подивитися «Першу людину» на великому екрані.

5. Скажене весілля

Директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк, відправляючи доньку Катю до Франції на навчання, і не очікував такого повороту — місяць назад вона повідомила, що виходить заміж за французького лікаря — кардіохірурга Франсуа. "Середюки — європейська родина!" — це гасло почув в районі кожен особисто від Василя. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять — афрофранцуз. Організувати весілля так, щоб воно не відбулося, — здається прекрасною ідеєю. Але коли на заваді стоїть справжнє кохання — невідомо, чи вдасться такий план реалізувати.