Кіноновинки, які допоможуть гарно провести вечір

17/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Кіноновинки, які допоможуть гарно провести вечір

Постійно з'являються нові фільми та серіали, здатні допомогти людям відпочивати осінніми вечорами за переглядом цікавих матеріалів. Спільно з онлайн кінотеатром ivi.ru ми підготували огляд деяких новинок кіно, з якими варто познайомитись.

Фокстрот

Про що: Центральні персонажі фільму – Міхаель та Дафна. Одного разу в двері їхньої квартири постукали військові, які принесли звістку про трагедію. Справа в тому, що при виконанні службових обов'язків загинув їх улюблений син. З цієї хвилини ідеальне життя подружжя різко змінилось. Воно придбало зовсім інше забарвлення. Міхаель з усіх сил намагається придушити в собі гнів, лють і відчай. Його дружина постійно приймає снодійне і більше нічим не займається. Тим часом рядові солдати продовжують нести службу і намагаються вижити в сурових умовах. Фільм уже доступний для перегляду https://www.ivi.ru/watch/201975.
Кому дивитись: Фанатам сильних драматичних кінострічок рекомендуємо не відкладати знайомство з цим знаковим фільмом у довгий ящик.

Пропащий мачо

Про що: В центрі сюжету перебуває колишня рок-зірка на ім'я Генрі. Колись давно він був знаменитим, але зараз час значнно змінився. У парубка більше не залишилось прихильників. Крім того, його кохану дружину викрадають пірати. За жінку вимагають викуп в розмірі один мільйон доларів. У Генрі є зазначена сума, і він готовий її заплатити. Несподівано з'являється інша проблема, пов'язана з місцевим консулом. Фільм уже доступний для перегляду https://www.ivi.ru/watch/172172/trailers.
Кому дивитись: Якщо ви відноситись до кола шанувальників неповторного Антоніо Бандераса, то не пропустіть дану картину, в якій також знімається відома російська актриса Ольга Куриленко.

Вбивця 2: Проти всіх

Про що: Кримінальний трилер продовжує історію одинокого і дуже неоднозначного найманця по імені Алехандро. Одного разу доля зводить його з федеральним агентом Меттом Грейвером, який дуже стурбований незаконною переправою мексиканських терористів на американські землі. Тепер головним героям знову доведеться протистояти небезпечним мексиканським наркокарателям. Раптово в житті Алехандро з'являється молода дівчина, яка потребує захисту професіонала.
Кому дивитись: Цей фільм варто рекомендувати тим, кого не злякає гнітюча атмосфера, непередбачуваний фінал та жорстокі перестрілки.

Світ Юрського періоду 2

Про що: Колись на острові Нублар був розміщений величезний парк з динозаврами, який приваблював натовп туристів. Кожен відвідувач мріяв побачити гігантських рептилій. З недавніх пір все змінилось, парку більше немає. Але є вулкан, який розбушувався. Він може назавжди знищити динозаврів. Головна героїня фільму Клер намагається врятувати рептилій. З цим завданням вона не може справитись сама, тому вона просить допомоги в свого доброго приятеля.
Кому дивитись: Якщо ви бачили оригінал і залишились в повному захваті від нього, тоді масштабний сиквел вам також припаде до душі.