Новини про зірок
Подобається

Екс-холостяк відкрив свій секрет

17/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Екс-холостяк відкрив свій секрет

Дмитро Черкасов розкрив особистість своєї дружини та повідомив, що скоро стане батьком.

Зовсім нещодавно головний холостяк сьомого сезону найромантичнішого шоу «Холостяк» вперше показав свою дівчину. Хоча це голосно сказано «показав», адже на всіх світлинах кохана Дмитра завжди фотографувалася спиною або інакше прикриваючи обличчя, через що було неможливо розкрити особистість обраниці Черкасова.

І вже наприкінці вересня закохані одружилися, що стало несподіванкою для всіх прихильників проекту. Весілля пара робила лише для рідних та найближчих друзів, а через секретність події весільні фото важко було знайти на просторах Інтернету.

І ось вже станом на сьогодні головний герой телепроекту «Холостяк» розповів, що зовсім скоро вперше стане батьком.

На своїй сторінці Черкасов опублікував фото, де вони зображені з дружиною, яку вже можна повністю роздивитися та не будувати припущень, хто ж підкорив серце холостяка. На фотографії подружжя ніжно обіймаються і можна побачити округлий животик, а підпис Дмитро лишив під фото дуже лаконічний: «Ось вона моя таємниця»

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Вот Она, Моя Тайна ❤️ #demiratasoy #дмитрийчеркасов #dmitriycherkasov

Публикация от Дмитрий Черкасов-Demir Atasoy (@dmitriy_cherkasov_)

Після цього посту Черкасов виклав і інші світлини — знімки з весілля, на якому дівчина вже була вагітна, та архівні кадри з відпочинку в Таїланді.