Новини про зірок
Подобається

Відома українська співачка залишає сцену

16/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відома українська співачка залишає сцену

 

Відома українська співачка Анастасія Приходько повідомила через свою офіційну сторінку у соціальній мережі Facebook про завершення своєї какр'єри, як виконавиці.

Варто підкреслити, що Настя не просто повідомила своїх прихильників про те, що йде зі сцени, а ще й дала розгорнуте пояснення, чому вона прийняла таке кординальне рішення. Співачка пояснила, що втомилася постійно чути, що її творчість — це не формат для музичної індустрії.

Також Приходько зазаначила, що будь-якому справжньому оригінальному творцеві важко пробитися у сучасних реаліях без відповідної підтримки та спонсорів. Щоб стати “форматом” потрібно бути “як всі”. Співачка розуміє, що їй важливо бути, в першу чергу, собою і підлаштовуватися під норми вона не зможе. Анастасія подякувала своїм прихильникам за підтримку впродовж стількох років.

 

Як відомо, Анастасія Приходько раніше виказувала свої плани податися у політику, щоб з Дмитром Ярошем організувати новий суспільно-політичний рух, до якого будуть входити звичайні люди — волонтери та добровольці. Тоді ж Анастасія наголосила, що, якщо все вдаться втілити у життя, вона піде зі сцени.