Новини про зірок
Подобається

Українська співачка виконає екстремальний трюк під час свого шоу

16/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Українська співачка виконає екстремальний трюк під час свого шоу

Оля Полякова, яскрава українська співачка та “супербілявка”, вразила прихильників новиною про те, що виконає екстремальний трюк у своїй концертній програмі.

Приголомшливе вбрання, неймовірні образи та драйвові танцювальні постановки — це лише частина того, чим збирається дивувати зірка своїх фанів. Оля наважилася стати героїнею небезпечного фокусу, за декорації до якого віддала вже близько десяти тисяч доларів.

З огляду на анонс, під час її концертного шоу “Королева ночі”, що відбудеться у Палаці спорту, Олю розпиляє навпіл один з найкращих ілюзіоністів на очах глядачів. Після такого екстремального номеру Полякова продовжить свій виступ. 

Режисер шоу Герман Ненов розповів, що ця ідея з'явилася у нього одразу після того, як він почув нову пісню співачки, яка, на його думку, зовсім не типова для Полякової. Герман вважає, що композиція ідеальна за своєю драматургією, щоб під час її виконання розпиляти Олю справжньою електричною пилою. Також Немов розповів, хто виконає номер — це буде талановитий, один з найкращих ілюзіоністів України — Андрій Чеканюк. Весь номер поставлений на прозорому столі, тому  глядачі зможуть на власні очі побачити смертельний трюк.

Організатори запевняють, що “Королева ночі” буде одним з найгучніших та яскравіших шоу, яке запам'ятають надовго