Звезда недели
Подобається

Всесвітньовідомий голлівудський актор вперше відвідав Україну

15/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Всесвітньовідомий голлівудський актор вперше відвідав Україну

Всесвітньовідомий американський актор та у минулому губернатор штату Каліфорнія, Арнольд Шварцнегер, вперше побував у столиці України. У Київ актор прибув, щоб відвідати форум з бізнесу "Olerom Forum Onе".


Не встиг літак з зіркою опинитися на землі Борисполю, як соціальна мережа Instagram вибухнула постами та сторіс від користувачів, які поспішили повідомити про те, що Шварцнегер вже у Києві. 
 

Так зробила і Галина Присташ, колишня учасниця проекту "Холостяк", — дівчина виклала у своєму офіційному аккаунті відео, на якому можна побачити, як саме зустрічали легендарного актора Голлівуду українські прихильники. Мер Києва Віталій Кличко також  був серед зустрічаючих.  

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Welcome to Ukraine, @schwarzenegger !🇺🇦 #Etalonium #arnoldschwarzenegger #ForumOneUkraine2018

Публикация от GalinaPrystash (@galinaprystash)

 

 


Загалом, подія стала найобговоріванішою серед українців у соціальних мережах. Відомий телеведучий Олександр Скічко теж не залишився осторонь і виклав у своєму Instagram пост, підписавши:

"Людина легенда! Кумир мого дитинства! Завдяки постеру Шварценеггера я колись перший раз пішов у спортзал! Пам'ятайте його Hasta la vista, baby?".

 

 


На форумі Арнольд надав низку порад, розповів про свою кар’єру та відповів на безліч запитань. Користувачі соцальних мереж відзначають, що актор абсолютно не страждає зірковою хворобою та відкритий до спілкування.


Шварцнегер у свою чергу сказав, що радий бути у Києві та зустрітися з Віталієм Кличко, адже вони з Володимиром завжди буди його гарними друзями.  


Майже всі говорять, що промова "термінатора" під час форуму надихнула тисячі українців змінювати своє життя.


Після Києва актор одразу ж полетів до Будапешту на зйомки шостої частини "Термінатор".