Новини про зірок
Подобається

Алла Костромічева здивувала підписників стильним образом

10/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Алла Костромічева здивувала підписників стильним образом

Відома українська модель показала фото з Парижа

Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічева показала фанатам фотографію з французької столиці. Знімок модель опублікувала на сторінці в Instagram.

На знімку Алла позує на красивому паризькому балкончику в строгому вбранні. Так, для фото супермодель обрала чорну сукню нижче коліна, яка закриває не тільки ноги, але і шию. Поверх сукні Костромічева наділа такий же чорний піджак з ледь помітним візерунком. На струнких ніжках моделі чорні босоніжки з золотистою брошкою і стрічками.

Образ українська модель завершила масивними сережками і строгою укладкою – її волосся зібране в тугий хвіст, а погляд спрямований удалину. "Parisian perfection. When you pass by to say hi to your bookers @premium_models and end up with perfect picture", — підписала фото знаменитість. Що перекладається, як "Паризька досконалість. Коли ви проходите повз, щоб вітати своїх букмекерів @premium_models і в результаті отримати ідеальну картинку".

Шанувальники оцінили стильну фотографію моделі і засипали її компліментами.

"Аллочка як завжди прекрасна!", "Красуня", "Шикарна", "Яка гарна фотографія", "Алла, ти як завжди, чарівна", "Чудово", "Дуже красиво і жіночно", "Як завжди, чудова", "Богиня! Шик і блиск", "Красива", "Ви дуже красива", "Розкішна", "Красуня", — пишуть захоплені підписники моделі в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що українська модель привезла Африку в Київ. Відома українська топ-модель і телеведуча Алла Костромічева, яка 11 червня відзначала свій день народження, здивувала друзів і шанувальників нестандартним підходом до свята. Костромічевій виповнилося 32 роки, в честь чого вона влаштувала гучну вечірку. Захід було стилізовано під африканські джунглі, а всі гості відвідали свято в костюмах, які нагадували вбрання місцевих племен.

Джерело — "Знай.uа"

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Parisian perfection. When you pass by to say hi to your bookers @premium_models and end up with perfect picture.

Публикация от Alla Kostromichova (@alla)

 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

My white look while in Paris, caught by @demarcusallen

Публикация от Alla Kostromichova (@alla)