Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 жовтня 2018 року

30/09/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 2 жовтня 2018 року

ОВЕН

Сьогодні ви нарешті зможете зайнятися чимось таким, чого хотіли б приділити більше уваги в минулому, але ніяк не знаходили на цього часу. Відпочиньте і займіться улюбленою справою.


ТЕЛЕЦЬ

Вас хочуть спровокувати. Постарайтеся не звертати уваги на те, як поводяться оточуючі вас люди. Швидше за все, це елементарна заздрість.


БЛИЗНЮКИ

Сьогодні ви прямо-таки збираєте всю увагу на себе. Кожен подобається вам чимось допомогти і щось порадити. Спочатку вам це не подобається, але все-таки деякі поради варто послухати.


РАК

Сьогодні вас чекає борги відверта розмова з тією людиною, від якого ви цього ніяк не очікували, адже раніше ваші відносини були на досить низькому рівні.


ЛЕВ

Тримайте себе в руках! Люди, що оточують вас, не винні в тому, що у вас самих щось не клеїться. Не зривається на тих, хто насправді, хоче вас підтримати.


ДІВА

Практично вага день ви проведете в пошуку свого місця і себе. Роздуми вам нічим не допоможуть. Варто почати нарешті діяти, адже ви ризикуєте втратити свій шанс на власне щастя.


ТЕРЕЗИ

День пройде набагато спокійніше, ніж ми могли б сподіватися. Варто зайнятися побутовими справами і просто розслабитися будинку. Якщо ви будували якісь плани на вечір, то їх, швидше за все, скасують в останній момент.


СКОРПІОН

Схоже, що ви то і робите, що намагаєтеся розпрощатися зі своїм минулим. Але сьогодні воно буквально накриє вас хвилею. Ви зможете нарешті зрозуміти, що залишиться позаду, а що переступить з вами на новий етап.


СТРІЛЕЦЬ

Чим більше часу ви проводите в компанії людини, з яким познайомилися не так давно, тим більше ви розумієте, що по вуха закохані. Придивіться. Все не так безхмарно, як здавалося б.

КОЗЕРІГ

Вам здається, що у вашому особистому житті настав застій, але насправді, вам варто проявити просто трошки завзятості і все обов'язково вийде і навіть набагато краще, ніж ви могли собі уявити.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні ви добре відпочинете в колі друзів. Але пам'ятайте про те, що в цьому самому колу є і ті, хто ставиться до вас досить посередньо і з заздрістю.

РИБИ

Сьогодні ви зможете підвести підсумки проекту, який вели протягом декількох місяців. Ви будете в цілковитому захваті.