Новини про зірок
Подобається

Відомий телеведучий став батьком другий раз

29/09/2018     Автор: Яна Романська
Відомий телеведучий став батьком другий раз

Генпродюсер телеканалу NewsOne, ведучий проекту «Український формат» Василь Голованов на своїй сторінці в Фейсбуці поділився радісною новиною: вчора, 27 вересня, він вдруге став батьком. Його дружина Поліна Голованова народила дівчинку.

Facebook Ведучий і генеральний продюсер телеканалу NewsOne Василь Голованов на своїй сторінці в Facebook повідомив про поповнення в родині.

"Як говорив кіт Матроскін, я і так щасливий був, а тепер в два рази щасливіше стану !. Поліна Голованова, люблю тебе все сильніше і сильніше. Знайомтеся, світ, це Марта Василівна. Марта Василівна, це світ", — написав він.

Василь Голованов народився 1 жовтня 1982 року в Талліні, Естонія.Некоторое час жив на Кольському півострові. До Києва він переїхав разом з батьками.

Дружина ведучого, Поліна Голованова — актриса театру "Чорний квадрат", актором і режисером якого є і Василь Голованов. Пара виховує доньку Алісу.

Колектив телеканалу NEWSONE вітає його з такою чудовою подією: бажаємо здоров'я, любові і щастя. Щоб дочки радували папочку і надихали його на нові подвиги!