Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 жовтня 2018 року

29/09/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 1 жовтня 2018 року

ОВЕН

Відкриваються нові можливості, ваше завдання — скористатися ними. Ви на порозі нових відкриттів, ваша ідея скоро реалізується. Вас чекає чудовий день! Проведіть його в колі близьких людей.

ТЕЛЕЦЬ

Вдалий день, буде можливість зробити багато корисного для себе і своїх близьких. Тримайте руку на пульсі, адже сьогодні вас чекає сюрприз від нових знайомих.

БЛИЗНЮКИ

З'являються чудові ідеї, які потрібно негайно втілити в життя. Довгоочікувана зустріч допоможе вам переосмислити стару проблему.

РАК

Перш, ніж почати щось нове, варто подумати двічі. Час, проведений з родиною, додасть вам сил на весь тиждень. Практикуйте вміння мислити позитивно. Воно допоможе знайти вихід у важких життєвих ситуаціях.

ЛЕВ

Передбачте всі неприємні сюрпризи і заздалегідь до них підготуйтеся. Відпочиньте в колі друзів або проведіть день зі своєю половинкою.
 
ДІВА

Ймовірно, сьогодні почнеться бурхлива діяльність з облаштування побуту. Сьогодні ви легкі на підйом, активні і занадто нетерплячі.

ТЕРЕЗИ

День відмінно підходить для того, щоб втілити в життя давні плани. Вас чекають хороші перспективи. Не пропустіть їх.

СКОРПІОН

Цей день принесе вам матеріальні блага. Багатообіцяючий день, що відкриває цікаві можливості. А чи не час вам зустрітися з друзями? Тепле спілкування подарує приємні емоції.


СТРІЛЕЦЬ

Можливо, у вас з'являться нові плани, які обіцяють непогані гроші. Буде можливість добре провести час, побувати на якихось цікавих заходах.

КОЗЕРІГ

Проявіть сьогодні у своїх справах пильність і обачність. Проведіть день в колі друзів і родичів. Будьте обережні на дорозі. Хай краще не сідати за кермо.

ВОДОЛІЙ

Настрій помітно почне змінюватися на краще. Сприятливий день для початку будь-яких відносин.

РИБИ

Сприятливий день для прогулянки на свіжому повітрі. Відповідний день для початку серйозних і відповідальних справ. Удача на вашому боці!