Зіркові скандали
Подобається

«Фальш не живе довго!»: Маша Єфросиніна зробила гучну заяву

29/09/2018     Автор: Яна Романська
«Фальш не живе довго!»: Маша Єфросиніна зробила гучну заяву

Відома зірка українського шоубізнесу Маша Єфросиніна записала відеозвернення після свого відходу з "Танців із зірками", різко прокоментувавши, що трапилося. Шанувальники сприйняли цю подію двозначно. 

Після того, як стало відомо, що шоу "Танці з зірками" залишає ведуча Маша Єфросиніна, в мережі заговорили про несправедливість. 

Багато хто обурювався, чому проект довелося покинути саме Маші. Сама ведуча намагалася не коментувати те, що трапилося. Але все ж таки, люди захотіли коментарів. 

"Я хочу звернутися до всіх вас, моя аудиторія, хто пише нескінченно і хвилюється за мене. У мене колосальна підтримка у вигляді ваших повідомлень, коментарів", — зазначила Маша на початку.
Далі ведуча торкнулася теми, яка хвилювала всіх — чи справедливо їй довелося покинути проект.

"Зрозумійте одну штуку: несправедливість, завжди була, є і буде. Це умовне поняття. Але що я знаю напевно — фальш не живе довго. Вона не вічна. Ніколи зі штучної землі не проростають кущі троянд. Це все тимчасово. Я настільки щаслива людина , що мені здається, що до цього проекту я навіть цього не усвідомлювала. Яке ж це щастя, коли тобі не треба купувати ілюзію любові і купувати відчуття, що тебе обожнюють. Не потрібно створювати картонний замок з захоплених вигуків в залі. Я вільна людина, у якої є справжнє визнання і любов ".