Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 30 вересня 2018 року

28/09/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 30 вересня 2018 року

ОВЕН

Сьогодні у вас складний день. Будьте обережні, не попадіться на шахраїв, адже вони так і бродять близько вас. Ви сьогодні дуже уважні.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні ви нікуди не встигаєте. Проспали, щось забули, запізнилися на зустріч. Не поспішайте і просто зупиніться подумати про те, що ж вам потрібно зробити і, в який час.

БЛИЗНЮКИ

Вам здається, ніби вас оточує умиротворення і комфорт, люди навколо милі і добрі, а робота йде гладко і легко. Але не тут-то було! Це лише затишшя перед великою бурею.

РАК

Для вас відкриється дрібна брехня одного дуже близької людини. Для вас це стане ударом, хоч брехня і не була значною і вже точно не навмисною.

ЛЕВ

Сьогоднішні плани вам доведеться скасувати, адже вас чекає цікава зустріч з людиною, зустріти якого ви ніяк не планували. Будьте уважні до деталей.

ДІВА

Сьогодні вас тягне посидіти вдома, випити теплого чаю, подивитися фільм, відпочити. Цим і займіться. Сьогодні ніхто не буде відволікати вас від "дуже важливих" справ.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні ви ризикуєте зіпсувати свою репутацію. Візьміть себе в руки і не намагайтеся стрибнути вище своєї голови. Можете впасти і розбитися.

СКОРПІОН

Ви з великою підозрою дивіться на своє майбутнє, боячись, що ви зробите неправильний вибір або виберете не ту людину. Не варто. Просто розслабтеся.

СТРІЛЕЦЬ

Не будьте такими егоїстичними. Переступите через свою гордість і зателефонуйте тим, кого давно не бачили і з ким, як вам здавалося, у вас давно зіпсувалися відносини.

КОЗЕРІГ

Рух по "шляху найменшого опору" не найкраще в ситуації, що у вас ситуації. Коштувати просто проаналізувати те, що відбувається у вашому житті і подумати, як вийти з подібної ситуації в майбутньому.

ВОДОЛІЙ

Вам складно ділитися своїми почуттями і думками з найближчими. Але на те вони і самі близькі, щоб ви могли відкрити їм свою душу, виливши все саме наболіле тим, хто щиро вас любить.

РИБИ

Сьогодні дуже хороший день. Ви буквально будете отримувати кайф від виконаної роботи і прекрасної прогулянки в кінці дня в компанії найближчих друзів, які піднімають настрій вже тим, що просто прийшли.