Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 вересня 2018 року

27/09/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 29 вересня 2018 року

ОВЕН

Сьогодні у вас все добре. Ось, давно не було все просто і комфортно. Без проблем і купи справ, яку потрібно вирішити терміново і одночасно.


ТЕЛЕЦЬ

Всі ваші спроби не витрачатися занадто сильно, ви саме це сьогодні і зробите. Сьогоднішній день дуже хороший для зустрічей і переговорів.


БЛИЗНЮКИ

Сьогодні ви зможете нарешті знайти відповідь на питання, яке мучило вас деякий час і навіть не давав вам заснути ночами. Вам допоможуть розібратися в собі.


РАК

З самого ранку ви вже розчаруєтеся в якусь дрібницю, яка буде переслідувати вас протягом усього дня. Тому, постарайтеся просто розслабитися. Чи не зганяйте злість на інших.


ЛЕВ

Сьогодні дуже важкий день. Ви не встигаєте ні з роботою, ні з домашніми справами. Вам потрібно встигати все і відразу, а ви занадто втомлені.


ТЕРЕЗИ

Сьогодні всі ваші плани так і будуть зустрічатися з перешкодами. Ви будете намагатися не засмучуватися, але в кінці дня знервований і у вас може трапитися вибух емоцій.


СКОРПІОН

Надмірна закритість ніяк не допоможуть вам налагодити відносини з людьми, які вас оточують. Розберіться нарешті в собі і розставте пріоритети.


СТРІЛЕЦЬ

Хтось, ким ви давно захоплюєтеся і бажаєте спілкування — нарешті помітить вас через сьогоднішню ситуацію, з якої ви зможете вибратися самим цікавим способом.


КОЗЕРІГ

Якщо хтось вас сильно засмучує, не варто зриватися. Постарайтеся поговорити з близькою вам людиною і він допоможе пережити складний для вас період. Тільки для цього потрібно звернутися до нього, а не чекати, що він прийде сам.


ВОДОЛІЙ

Вам варто перестати тікати від свого майбутнього. Вам здається, ніби це зовсім не те, що вам потрібно і вам не варто навіть намагатися. Але це зовсім не так. Коли ви погодитеся на ці зміни — ви зрозумієте, що тільки це робить вас щасливим.


РИБИ

Сьогодні ви відчуваєте себе зовсім не в своїй тарілці. Все здається таким бляклим на тлі того, як існує у інших. Заздрість — не найкращий ваше якість, але саме сьогодні воно візьме над вами верх і навіть посварить вас з близькою людиною.