«Так, звичайно хвороби, соплі..»: Олена Кравець розповіла, як двійнята адаптовуються до садка

26/09/2018     Автор: Яна Романська
«Так, звичайно хвороби, соплі..»: Олена Кравець розповіла, як двійнята адаптовуються до садка

Відома українська теледіва віддала малюків до освітнього закладу наприкінці вересня. Акторка Олена Кравець розповіла, як її діти сприйняли похід до садка і які між ними відносини. 

"Ми їх повели, залишили на декілька годин. Вони нічого не зрозуміли, бо подумали, що це чергова дитяча ігрова кімната. Потім був другий день, третій. Вони почали називати це місце "до тьоті" чомусь. "Ми йдемо до тьоті". Я кажу: "До садка", вони – "До тьоті, у садочок", — розповіла, усміхаючись актриса. 

Олена додала, що був момент, коли діти не хотіли злазити з маминих рук, але поступово почали звикати до садочка.

"Так, був момент, коли ти приходиш, вони не злазять з рук. А потім злізають, сідають за столик, за іграшки, починають щось там метушитися з іншими дітлахами. Трошки забувають, що треба ж, ой, сумувати і журитися. Ти в цей момент ретируєшся плавно, потім вони згадують. Та як повідомляє нам наша вихователька, вона надсилає фотозвіти, все нормально", — зізналася зіркова мама.

Акторка зауважила, що діти інколи з садочка приносять хвороби, однак, таким чином малюки загартовують свій імунітет. На її думку це нормально. 

"Зараз ми практично на весь день віддаємо їх туди. Так, звичайно хвороби, соплі, кашлі… все це нормально, тому що так ми собі вибудовуємо імунітет", — сказала Олена.