Новини про зірок
Подобається

Під час виступу Дженніфер Лопес у Лас-Вегасі зі співачкою стався неприємний курйоз

26/09/2018     Автор: Яна Романська
Під час виступу Дженніфер Лопес у Лас-Вегасі зі співачкою стався неприємний курйоз

Днями на одній зі сцен Лас-Вегаса відбувся грандіозний концерт неповторної і розкішної виконавиці Дженніфер Лопес. Співачка виступила перед тисячами глядачів, подарувавши їм незабутні емоції. Правда, зірка тут же і осоромилася, впавши випадково на коліна.

Американська зірка Дженніфер Лопес відома своїми яскравими шоу і запальними хітами. Однак і з нею, як і з будь-якою іншою людиною, трапляються курйози.

На своєму концерті в Лас-Вегасі 49-річна Лопес не втрималася на ногах під час виконання хіта "Dance Again". Зірка підійшла до шанувальників, але на краю сцени вона послизнулася і впала.

Варто відзначити, що Дженніфер Лопес показала, що може впоратися з будь-якою ситуацією. Вона швидко встала на ноги і продовжила свій феєричний виступ. Більш того, Джей Ло не зупинила пісню ні на секунду, вчасно заспівавши навіть при падінні.

Падіння співачки абсолютно не позначилося на загальній атмосфері концерту, на якому, до речі були  присутні безліч зірок світового шоу-бізнесу. Серед знаменитостей можна було побачити Селену Гомес, Дуа Липу, Джесіку Альбу, Софія Вергара і багатьох інших.