Новини про зірок
Подобається

Брейк від нареченої та обручка з корка: Фіналістка «Від пацанки до панянки» вийшла заміж

26/09/2018     Автор: Яна Романська
Брейк від нареченої та обручка з корка: Фіналістка «Від пацанки до панянки» вийшла заміж

Фіналістка другого сезону реаліті «Від пацанки до панянки» та переможниця серіаліті «Пацанки. Нове життя» Ірина Слюнько днями зіграла своє весілля.

Ірина та її обранець Віктор разом навчалися у школі. І, як часто буває, після цього їхні шляхи розминулись. Зустрілися молодята зовсім нещодавно, на пляжі, і спершу пацанка не впізнала колишнього однокласника.

"Доля так розпорядилася, що ми зустрілися біля моря. І біля того ж таки моря Вітя зробив мені пропозицію", – розповідає Ірина.

Пропозиція руки і серця, згадує Іра, була дуже романтичною – Вітя приготував вечерю, купив шaмпанське, став на одне коліно. От тільки обручку подарував несправжню.

"Я зрозуміла, що він – моє реальне кохання, і одне без одного ми не можемо, – зізнається дівчина. – Взагалі, вважаю, що обручки – це викинуті на вітер гроші, тому Вітя зробив мені її з корка від шампанського".

Весілля новоспечене подружжя відгуляло у рідному місті Херсон. Подругами нареченої стали Галя Полудневич і Юля Чайка – дві інші героїні проектів, в яких дівчата брали участь. Також на святі були присутні "пацанки" з різних сезонів реаліті Нового каналу – Тетяна Коцюба, Даріана Семідоцька та Катерина Дремова. Мала приїхати і Віолетта Шин, але не змогла через стан здоров’я.

"У Херсоні про моє весілля ще довго всі гудітимуть, – хвалиться Іра. – Бо де ви ще побачите наречену, яка у сукні танцює брейк. До речі, вона в мене була дуже дорога й пишна. Але, якщо чесно, мені було незручно, і довго пробути в сукні я не змогла. Тому десь о десятій вечора скинула і її, і панчохи, решту часу веселилася, як нормальна людина."

Романтичною, як каже пацанка, була і їхня перша з Вітею шлюбна нiч.
"Ми орендували дорогий, за три тисячі гривень, номер, де було все – бар, велике ліжко, – розповідає в деталях Іра. – Вітя розсипав пелюстки троянд, запалив свічки. Випили дорогого шaмпанського. Але не знаю, чи довго ще буду з ним – думаю, за півроку розлучимося, бо вже трохи мене дістав", — віджартувалася наречена.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Свадебная карусель???

Допис, поширений Ирина Слюнько (@irinasliunko)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Допис, поширений Ирина Слюнько (@irinasliunko)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Степановка на выезде???

Допис, поширений Ирина Слюнько (@irinasliunko)