«Незігране весілля, вік і старість»: Ольга Полякова дала відверте інтерв’ю

25/09/2018     Автор: Яна Романська
«Незігране весілля, вік і старість»: Ольга Полякова дала відверте інтерв’ю

Відома українська суперблондинка Ольга Полякова є надзвичайно яскравою особистістю в українському шоубізнесі. Її життям цікавляться і активно слідкують за її соціальними мережами. 

Нещодавно артистка взяла участь у фотосесії для відомого журналу та розповіла про правила, яких дотримується у житті. Ми вирішили розповісти про них і вам. 

"Якби свого часу я вийшла заміж за чоловіка, який кликав мене вийти заміж і виїхати з ним в іншу країну, я не стала б співачкою, а була б нещасною фрау з трьома дітьми і кухнею. І мені здається, вона (тобто я) б була зовсім шаленою. Але я хотіла стати співачкою і розуміла, що в запропонованих обставинах це було б неможливо" — поділилася своїми маловідомими публіці історіями з життя Ольга. 

"Я тільки зараз зрозуміла … що людина нікому нічого не винна. Тільки в свої 30 з хвостиком ти прозріваєш. Ясно усвідомлюєш: ти приходиш в це життя один і йдеш один. І ти нічого не винен ні своїм батькам, ні дітям, ні чоловікові або дружині, ні родичам … Ти винен тільки собі! Тому що ти у себе один. І я зараз не про егоїзм, а про те, що коли людина займається своїм життям, у неї немає часу на те, щоб псувати його іншим" — дала настанови Ольга Полякова. 

Слухати її чи ні, — це особиста справа кожного. Кожен створює свою долю сам.