Зіркові скандали
Подобається

«Міс Україна 2018» Вероніка Дідусенко прокоментувала свою дискваліфікацію в конкурсі

25/09/2018     Автор: Яна Романська
«Міс Україна 2018» Вероніка Дідусенко прокоментувала свою дискваліфікацію в конкурсі

Переможниця "Міс Україна 2018" Вероніка Дідусенко, яку нещодавно з гучним скандалом була дискваліфікована за порушення правил конкурсу, не згодна з рішенням оргкомітету Національного конкурсу краси. 

Скандал розгорівся вже через кілька днів після того, як Дідусенко отримала корону "Міс Україна 2018". З'ясувалося, що вона розлучена і виховує чотирирічного сина.

Спочатку організатори запропонували красуні добровільно відмовитися від титулу, і навіть готові були залишити їй грошовий приз, оскільки ідея благодійного проекту дівчини всім припала до душі. Але киянка заявила організаторам, що умови до учасниць конкурсів краси бути не заміжніми і не мати дітей — дискримінація прав таких, як вона.

Схоже, Вероніка не збирається добровільно відмовлятися від титулу і планує всупереч усьому їхати від нашої країни на світовій конкурс, який відбудеться в Китаї вже на початку грудня. Втім, публічно говорити про це вона поки відмовляється. Тим часом, ім'я нової "Міс Україна-2018" журі збирається назвати 30 вересня.

Дискваліфіковану Дідусенко в соцмережі підтримала українська виконавиця Анна Седокова, яка вважає, що красуня не права, приховавши наявність дитини, але саму вимогу називає чимось з далекого минулого.

"Я побудувала свою кар'єру в 21 рік залишившись з маленьким малятком на руках. Мені допомагала мама, мені допомагали Ви, але це стало моєю найбільшою мотивацією в житті! Без своїх дітей я ніколи б і нічого не добилася. Вони допомагали і допомагають мені кожну секунду. Стати краще, працювати більше. Невже в наш час такі жорсткі правила у всіх конкурсах краси? Хто знає світову практику і може тут написати про це? Може ви мені розкажіть … P.S. Вероніка, не переймайся ? Просто йди вперед. Найголовніше щастя у тебе вже є, а знаєш, ще скільки буде попереду. Я точно знаю", — написала Седокова.

Один з коментарів під цим постом залишила сама Вероніка Дідусенко.

"Я продовжу боротьбу, але не за повернення корони, а за скасування цього дискримінаційного правила місце якого вже давно на звалищі непотрібних речей!"

Втім, більшість підписників співачки вказують на те, що є певні правила, і корони дівчину позбавили зовсім не за дитину, і через їх порушення, тим більше, що умови прописані в контракті.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Читаю — Мисс Украина лишилась своей короны ? Захожу по ссылке. Оказывается что корону у неё забрали, потому что она скрыла от организаторов, что у неё есть ребёнок. Что одним из условий конкурса было отсутствие детей у участниц ??‍♀️ Читаю это и не могу поверить своим глазам. А крепостное право точно отменили? Мы что сейчас вдруг сели на машину времени дружно и оказались все в далеком прошлом? Понятно, что есть условия конкурса , если ты не согласна с ними не принимай участие. Понятно, что девочка не права, что скрыла и я не о конкретном конкурсе, мне в целом интересно и важно. В какой момент, дети стали камнем преткновения на пути к мечте? Я построила свою карьеру в 21 год оставшись с маленькой малышкой на руках. Мне помогала мама , мне помогали Вы, но это стало моей самой большой мотивацией в жизни ! Без своих детей я никогда бы и ничего не добилась. Они помогали и помогают мне каждую секунду. Стать лучше , работать больше. Неужели в наше время такие жёсткие правила во всех конкурсах красоты? Кто знает мировую практику и может тут написать об этом ? Может вы мне расскажите … P.S. Вероника, не расстраивайся ? Просто иди вперёд. Самое главное счастье у тебя уже есть, а знаешь, ещё сколько будет впереди. Я точно знаю ❤️

Допис, поширений ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)