Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 26 вересня 2018 року

25/09/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 26 вересня 2018 року

ОВЕН

Ви сьогодні зможете вирішити проблему, яка переслідувала вам протягом вже декількох днів. Не намагайтеся знайти відповіді на всі наявні питання.


ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні ви зможете трохи розслабитися. Вас заспокоює той факт, що поруч близька вам людина. Постарайтеся провести з нею, як можна більше часу.

БЛИЗНЮКИ

Вас турбує ваше самопочуття. Ні, ви не захворіли. Закохалися. Напевно, більш щасливої ​​людини сьогодні складно буде знайти в усьому світі. Спробуйте поговорити зі своєю пасією і зізнатися їй у почуттях.

РАК

Ви відмовляєтеся прощати людину, з якою у вас стався конфлікт пару днів назад навіть тоді, коли людина так старанно намагається знайти з вами спільну мову. Спробуйте пом'якшити вашу образу і дати людині шанс.
 
ЛЕВ

Ви візьметеся сьогодні за дуже складний проект, який, як ви зрозумієте, в майбутньому відкриє вам набагато більше можливостей для просування по кар'єрних сходах.

ДІВА

Не варто злитися на того, хто цього не заслуговує. Постарайтеся стримувати свою злість і агресію. Думайте про те, що ця людина вам нічого не зробила і ви незаслужено нападаєте на нього.

ТЕРЕЗИ

Для вас завжди було проблемно долати бар'єр сором'язливості і невпевненості в собі. Але сьогодні вам в голову прийде божевільна ідея, яку ви обов'язково зможете реалізувати.

СКОРПІОН

Сьогодні ваша друга половина приємно вас здивує своєю турботою і підтримкою. Саме таке ставлення ви довго чекали і сподівалися, що вас почують. Ось, почули.

СТРІЛЕЦЬ

Акуратно! Люди навколо вас так і прагнуть нашкодити вам і вашим близьким. А все від того, наскільки ви успішні і, як швидко справляєтеся з поставленими для вас завданнями.

КОЗЕРІГ

Ви завжди з усією глибиною віддаєтеся новим відносинам, вивчаючи людину досконально. Сьогодні ваша друга половина, яку ви, як вам здавалося, знаєте, як свої п'ять пальців, приємно вас здивує.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні вас відвідає божевільна ідея і ви спробуєте реалізувати свої нові плани. Але це не найкраща ідея, адже саме сьогодні у вас не вийде нічого. Не турбуйтеся. Просто не ваш день.

РИБИ

Сьогодні день не такий легкий, як вам здасться з самого ранку. Хтось спробує нашкодити вам, обдуривши колектив. І, на жаль, в його нахабну брехню повірить більшість. Але з часом ви зможете виправдати своє ім'я.