Зіркові скандали
Подобається

Нову «Міс Україна 2018» офіційно дискваліфікували за обман

24/09/2018     Автор: Яна Романська
Нову «Міс Україна 2018» офіційно дискваліфікували за обман

Вероніку Дідусенко, яка стала переможницею Національного конкурсу «Міс Україна-2018», позбавили титулу. З цього приводу вже з'явилася офіційна заява Оргкомітету Національного конкурсу краси «Міс Україна.

Відзначається, що в зв'язку з порушенням учасником, Веронікою Дідусенко, умов договору і Правил проведення Національного конкурсу краси «Міс Україна», її дискваліфікований.

"У цьому році були незвичайні критерії, ми хотіли дівчину яка буде харизматичною, яка має свій погляд на ситуацію в нашій країні. Ми вибрали дійсно дівчину, яка підходила нам за всіма критеріями, яка погодилася на всі умови конкурсу. І, ви знаєте, сталася несподівана історія для нас. тому, що вона порушила правила і надала нам недостовірну інформацію.В зв'язку з порушенням правил її анульовано. вона надала недостовірну інформацію про те, що не перебуває в шлюбі і не має дітей ", — сказала Кіосе.

У Огркомітету повідомили, що Вероніка Дідусенко, перш ніж подати заявку на участь в конкурсі, погодилася з Правилами проведення конкурсу «Міс Україна».

Згідно Правил проведення Національного конкурсу краси «Міс Україна», особа, яка бажає взяти участь у Національному конкурсі краси «Міс Україна». Згідно з вимогами організаторів, всі учасниці конкурсу не повинні перебувати в шлюбі до або під час конкурсу.

23-річна Вероніка Дідусенко з Києва отримала корону і титул "Міс Україна-2018" 20 вересня цього року. Пізніше в ЗМІ поширилася інформація, що красуня перемогла нечесно і обдурила організаторів конкурсу. Подейкували, що Дідусенко приховала від оргкомітету, що вже була заміжня, а також має 4-річного сина.

У зв'язку з цим найближчим часом тим же складом журі буде переобраний Міс Україна 2018. Оголошення імені нової Міс Україна 2018 відбудеться під час телеверсії фіналу конкурсу краси «Міс Україна — 2018» у неділю, 30 вересня, о 23:30 на телеканалі «1 + 1 ».