Новини про зірок
Подобається

Легендарна оперна діва Монсеррат Кабальє госпіталізована в Барселоні

24/09/2018     Автор: Яна Романська
Легендарна оперна діва Монсеррат Кабальє госпіталізована в Барселоні

Ряд ЗМІ повідомив про госпіталізацію легендарної оперної співачки Монсеррат Кабальє.
У артистки почалися проблеми з сечовим міхуром, через що їй довелося звернутися за медичною допомогою. Зараз стан артистки покращився.

Навесні легендарна Монсеррат Кабальє відзначала 85 років. Повірити в це її відданим шанувальникам складно, адже легендарна жінка продовжує активно працювати в кращих оперних театрах світу. Незважаючи на щільний гастрольний графік, в ЗМІ раз у раз з'являється інформація про погіршення самопочуття зірки. Так, сьогодні стало відомо, що Кабальє вже п'ять днів проходить лікування в одному з госпіталів Барселони.

За повідомленнях іспанських ЗМІ, артистка була госпіталізована зі скаргами на роботу сечового міхура. Проте близькі вважали за краще не поширюватися про самопочуття зірки до тих пір, поки Кабальє не впорається з синдромами, що турбують її. Тепер, коли стан жінки оцінюється як стабільний, близькі Монсеррат заявили, що приводів для занепокоєння немає.

За словами родичів, Кабальє випишуть в найшвидшому часі, після чого вона повернеться до повсякденного життя.

«Так, Монсеррат Кабальє знаходиться у відділенні інтенсивної терапії госпіталю Sant Pau в Барселоні і йде на поправку. Немає ніяких причин для занепокоєння », — запевнили близькі зірки.
Сама ж оперна співачка поки не дає ніяких коментарів стосовно свого самопочуття.

До слова, Кабальє вже проходила лікування в цій іспанській клініці близько шести років тому. Тоді під час гастролей по Росії оперній діві стало погано після концерту в Єкатеринбурзі. Медики діагностували у зірки мікроінсульт і перелом плеча. Однак вона відмовилася від термінової госпіталізації, а повернувшись на батьківщину в Іспанію, звернулася до місцевих фахівців.