Новини про зірок
Подобається

Ведуча «Нового каналу» Катя Павлюченко стала мамою вдруге

23/09/2018     Автор: Віра Грицишин
Ведуча «Нового каналу» Катя Павлюченко стала мамою вдруге

Малюк, з'явився на світ 16 вересня. Батьки дали йому прекрасне ім'я — Лео. Разом з чоловіком Вадимом вони переживали перші хвилини радості від народження малюка. Всі найближчі прийшли на виписку ведучої, щоб привітати її.

"Головний мій спорт протягом всієї вагітності — дуже активний спосіб життя. За весь цей час я спала вдень всього три рази — на відпочинку в Еміратах. І тільки тому що було дуже жарко. Я займалася йогою, старшим сином і ходила на лімфодренажний масаж: майстер працював над усіма зонами, крім живота. І ніякі передчасні пологи це не спровокувало — навпаки, Лео засидівся на тиждень! Зате під час вагітності, коли гуляла з животиком в дуже спекотне літо, мої ноги жодного разу не набрякли ", — поділилася Павлюченко секретами стрункості.

"Те, що у мене тепер двоє синів, я усвідомила в перший ранок після виписки. Коли під рукою спить Лео, а на голові — Вадюша. Наш тато з посмішкою говорить:" Пощастило тобі — оточила себе чоловіками з усіх боків ". Можливо, я неправильна дівчинка, але завжди мріяла бути мамою хлопчиків. Поки для мене це сон, і дай Бог, щоб не розбудили ", — поділилася емоціями Катя.

За словами телеведучої, в декрет вона йти не збирається: зовсім скоро починаються зйомки "Таємний агент. Пост-шоу".