«Побігли зі мною?»: Боса Тіна Кароль відмовилася від червоної помади, вразивши шанувальників

22/09/2018     Автор: Яна Романська
«Побігли зі мною?»: Боса Тіна Кароль відмовилася від червоної помади, вразивши шанувальників

Відома українська красуня любить тішити своїх шанувальників різноманітними фотографіями у своєб блозі, тому і цього разу привернула до себе увагу, поділившись новою серією прекрасних фотокарток. 

Тіна Кароль взяла участь в фотосесії, де появилась в такому образі, на який ніхто не очікував. Ніжний образ, який дуже давно не є притаманний для співачки, вразив всіх до глибини душі. Жінка відмовилась від палкого погляду і яскравої червоної помади, чим усіх дуже здивувала. 

Найчастіше Тіна Кароль з'являється на публіці зі звичним макіяжем — яскраво-червоні губи і приглушені відтінки тіней на очах. Однак для нової фотосесії співачка вирішила поміняти стиль, і постала перед фотографом з легким макіяжем, з розпущеним волоссям і в літньому легкому сарафані. 

Знімками зі зйомки Тіна вже поділилася але своїй сторінці в Інстаграм, і вони відразу ж викликали позитивну реакцію у шанувальників.

Так, перш за все, фанати відзначали, що на всіх знімках Тіна відображена із сяючою посмішкою і вона їй дуже личить. А з мінімальною кількістю косметики співачка виглядає ще молодше. 

Переглянути цей допис в Instagram

☀️ #tinakarol #тинакароль

Допис, поширений Tina Karol (@tina_karol)