Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 24 вересня 2018 року

22/09/2018     Автор: Віра Грицишин
Гороскоп на 24 вересня 2018 року

Овен

День підходить для обговорення планів на найближче майбутнє. Піклуйтеся про своє здоров'я. Вживайте корисну їжу.

Телець

Гарний час для генерального прибирання або ремонту. Відкладіть на інший день складну роботу. Сьогодні варто відпочити.


Близнюки

Запросіть родичів і друзів в гості. Організуйте свято. Будьте уважними та розсудливими. День обіцяє бути напруженим. Цільові поїздки, важливі акції, предметне спілкування не варто відкладати на пізній вечір.

раки

День сповнений нових зустрічей, несподіваних знайомств. Не бажано влаштовувати далекі поїздки або відвідувати невідомі місця.


Лев

Будь-яка справа, за яку ви беретеся в цей день вдасться довести до кінця. Суєта навколо може швидко втомити вас. Бережіть енергію.

Діва

Не виключено, що значну частину дня вам доведеться багато працювати. Зважуйте всі «за» і «проти» в прийнятті важливих рішень. Якщо немає термінових клопотів, варто дати відпочинок розуму і тіла.


ваги

Не засмучуйтеся, якщо день видасться вам нелегким. Можливі стреси і конфлікти в сім'ї. Стримуйте емоції. Може знадобитися сімейну раду, прояснення фактів. Трудомістких занять краще уникати, або зайнятися ними з ранку.

Скорпіон

Вся ваша діяльність буде спрямована на досягнення швидких результатів. Довіртеся своїй інтуїції. Приймайте рішення без поспіху.


Стрілець

Не бійтеся братися за справи один: досить почати, і однодумці підтягнуться. Ви зможете дуже багато встигнути, якщо налаштовані на позитивний лад.


Козеріг

Не слід надто довіряти тому, що вам будуть обіцяти. Комфорт і спокій допоможуть вам зосередитися. Проведіть час з друзями.


Водолій

Не відмовляйтеся від безкорисливої ​​допомоги, яку, вам, можливо, запропонують ю Вас чекають зміни. Можливі нові зустрічі і романтичні відносини.

 
риби

Всі справи, розпочаті сьогодні, будуть успішно розвиватися. Хороший день для фізичних навантажень, активного відпочинку, спорту. Можливі нові романтичні відносини.