«Все через одну дурепу!»: Дантес розповів, як він жорстоко поводився з дівчатами

21/09/2018     Автор: Яна Романська
«Все через одну дурепу!»: Дантес розповів, як він жорстоко поводився з дівчатами

Відомий український красунчик Володимир Дантес зараз щасливо одружений на своїй колезі по цеху — коханій Наді Дорофєєвій. Так, це ні для кого не секрет, адже пара довгий час бурно обговорюється в Мережі. 

Проте, ще не перевелися особи, які дуже добре пам'ятають Дантеса, коли він тільки розпочинав свою кар'єру разом з Олійником. Як зазначають дівчата, згадуючи ті часи, Володимир міняв дівчат, як шкарпетки. 

Та що тут приховувати і ходити туди-назад, сам Дантес прокоментував цю ситуацію під час інтерв'ю.

За словами Володимира, він не церемонився з дівчатами і не зважав на їх почуття через те, що у нього самого було розбите серце.

"Мені подобалося закадрити дівчину і потім кинути її. Насправді це все психологічне. Один раз я сказав одній дівчинці, що я її люблю, а вона сказала, що, мовляв," я тебе ніколи не любила ", і це мені тоді так вдарило по моєму юнацькому мозку, що я вирішив, що всіх дівчаток треба карати. Я буквально доводив все до того моменту, коли повинен був бути секс і потім кидав їх, робив їм боляче. Чомусь через одну дурепу, я робив боляче всім іншим ", — зізнався співак.
 

Переглянути цей допис в Instagram

Событие века! Вчера так много модников собралось на открытие H&M, что аж жуть! В путешествиях это незаменимый магазин. Базовые вещи,носки и трусы (ужасное слово ТРУСЫ), коллаборации с известными дизайнерами, все можно было там найти. А главное,накупил ты всего по 10-25€ и ходить выделяться,т.к мало у кого есть что-то похожее. Самое интересное,что H&M,мне кажется,впервые увидел так много Balenciaga,Gucci,LV и т.п в одно время и у иногда на одном человеке. Короче,очень рад,что наконец-то есть место,где все уравняются))) #dantestrip #travel #love #girl #man #tattoo #streetstyle #lifestyle #fashion

Допис, поширений Vladimir Dantes (@vladimirdantes)